قیمت سمعک اتیکن OPN S

قیمت سمعک اتیکن opn s

قیمت سمعک اتیکن opn s

Blog Article

این نوع سمعک بسیار شبیه سمعک پشت گوش است. تفاوت مهم این سمعک در این است که بلندگوی سمعک در کانال گوش یا در لاله گوش قرار می‌گیرد.

یکی از فناوری های جدید و کاربردی در سمعک های جدید، میکروفون های جهت دار است. میکروفون های جهت دار بر روی برخی سمعک ها تنظیم شده اند تا صداهایی که از جلو می­آیند را بهتر دریافت کرده و صداهایی که از پشت یا قسمت های کناری می­آیند را کاهش دهند.

می‌تواند انرژی خود را از باتری های قابل شارژ دریافت کند

سمعک ملاصدرا

برای این که در خرید سمعک به اطمینان کافی برسید، موارد زیر اهمیت دارند:

دکتر علی کوهی دانش آموخته رشته فوق تخصصی جراحی گوش و حلق و بینی از دانشگاه استنفورد آمریکا آماده پذیرش و درمان بیماران مبتلا به افت شنوایی با سمعک هستند.

در این مرحله، متخصص شنوایی سنجی شما را در طول فرآیند سازگاری با سمعک تان راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد. او نکات مهمی را در خصوص موارد زیر به شما آموزش خواهد داد:

تلفن های تماس، نوبت دهی و مشاوره :‌ ۲۲۹۰۹۲۱۱۶-۰۲۱ – ۰۹۱۲۵۴۰۳۰۳۲

سمعک فراهوشمند با برخورداری از تکنولوژی وایرلس، به منظور تبادل داده های میکروفن ها برای پردازش دو گوشی بین سمعک ساخته شده اند، جهت یابی باریک، جهت یابی دوگوشی، جهت یابی فضایی، سیستم دوگوشی محافظ باد،‌تمرکز بر روی گفتار و تعادل و یکنواختی صدا که روی قیمت سمعک فراهوشمند موثرهستند.

کوچک ترین٬ مدرن ترین٬قوی ترین سمعک ها با استفاده از جدیدترین نرم افزارهای تخصصی تجویز سمعک ارائه می‌شوند.

در انتخاب سمعک موارد بسیاری همچون محیط اطراف شما، سلیقه و همچنین میزان بودجه شما مؤثر است. در صورتی که در محیط مرطوب و ساحلی زندگی و یا کارمی کنید، باید از انواع سمعک ضد آب استفاده کنید. در برخی افراد استفاده از سمعک باعث کاهش اعتماد به نفس آن ها می شود، بهترین گزینه برای این افراد استفاده از سمعک های نامرئی است تا اطرافیان متوجه آن نشوند.

بیمه‌ها به طور معمول، بخش عمده‌ای از هزینه سمعک کودکان را تقبل می‌کنند. با وجود این، پیش از خرید سمعک کودکان با مشاورین بیمه مربوطه مشورت کنید.

دسته سمعک های مختلفی شامل سمعک های داخل گوشی , پشت گوشی , مطالعه از رفرنس استخوانی ،جیبی و سمعک عینکی بصورت نامرئی و دیجیتال در کلینیک گوش تهران ما ارائه می گردد.

شایع‌ترین نوع کم شنوایی، با نام کم شنوایی حسی-عصبی شناخته می‌شود. این نوع کاهش شنوایی، دائمی است و هنگامی رخ می‌دهد که یا سلول‌های مویی‌شکل در گوش داخلی آسیب می‌بینند و یا مستقیما خود عصب شنوایی درگیر می‌شود که در هر دو حالت انتقال سیگنال‌های عصبی به مغز دچار اختلال می شود.

Report this page